۱۵ خرداد ۱۳۸۸

سودمندی ویتامین E در پیشگیری از پرفشاری خون در بارداری

مصرف ویتامین E خطر ابتلا به عارضه پرفشاری خون را در بارداری كاهش می دهد.

پرفشاری خون در بارداری یا دراصطلاح پری اكلمپسیا عارضه ای است كه با اختلال در خون رسانی جفت ، سلامت مادر و جنین را به خطر می اندازد .

مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینE ، خطر بروز این عارضه را در زنان باردار كاهش می دهد.

دانه های روغنی ، روغن های گیاهی مانند روغن زیتون و لبنیات ، مهم ترین منابع غذایی ویتامین E محسوب می شود .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر