مادران باردار با مصرف غذاهای فیبردار می توانند احتمال ابتلای خود را به مسمومیت حاملگی كاهش دهند.
زنان بارداری كه در برنامه غذایی روزانه خود از غذاهای فیبردار نظیر میوه ، سبزی و غلات استفاده می كنند كمتر از دیگران به عارضه مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا دچار می شوند.
نتیجه بررسی اخیر محققان درباره 1538 زن باردار نشان می دهد ، مصرف دست كم 5 گرم فیبر در روز در ماه های قبل و نخست بارداری ، احتمال ابتلای زنان به عارضه مكسمومیت حاملگی را تا 14 درصد كاهش می دهد.
مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا با افزایش فشارخون و ورم اندام ها مشخص می شود و خطر بروز عوارض و مرگ و میر را در مادر و جنین افزایش می دهد.
زنان بارداری كه در برنامه غذایی روزانه خود از غذاهای فیبردار نظیر میوه ، سبزی و غلات استفاده می كنند كمتر از دیگران به عارضه مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا دچار می شوند.
نتیجه بررسی اخیر محققان درباره 1538 زن باردار نشان می دهد ، مصرف دست كم 5 گرم فیبر در روز در ماه های قبل و نخست بارداری ، احتمال ابتلای زنان به عارضه مكسمومیت حاملگی را تا 14 درصد كاهش می دهد.
مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا با افزایش فشارخون و ورم اندام ها مشخص می شود و خطر بروز عوارض و مرگ و میر را در مادر و جنین افزایش می دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر