۲۱ خرداد ۱۳۸۸

تغذیه :سودمندی فیبر در كاهش عوارض بارداری

مادران باردار با مصرف غذاهای فیبردار می توانند احتمال ابتلای خود را به مسمومیت حاملگی كاهش دهند.

زنان بارداری كه در برنامه غذایی روزانه خود از غذاهای فیبردار نظیر میوه ، سبزی و غلات استفاده می كنند كمتر از دیگران به عارضه مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا دچار می شوند.

نتیجه بررسی اخیر محققان درباره 1538 زن باردار نشان می دهد ، مصرف دست كم 5 گرم فیبر در روز در ماه های قبل و نخست بارداری ، احتمال ابتلای زنان به عارضه مكسمومیت حاملگی را تا 14 درصد كاهش می دهد.

مسمومیت حاملگی یا پری اكلامپشیا با افزایش فشارخون و ورم اندام ها مشخص می شود و خطر بروز عوارض و مرگ و میر را در مادر و جنین افزایش می دهد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر