۲۴ خرداد ۱۳۸۸

زنان در دوران بارداري از مكمل آهن و اسيد فوليك استفاده كنند

مسعود كيمياگرضو هيئت علمي انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي

ويتامين‌هايي مثل كلسيم، آهن، اسيدهاي چرب، امگا 3، پروتئين‌هاي تكميلي و اسيدهاي آمينه از جمله انواع مكمل‌هاي غذايي هستند كه افراد بر اساس نيازشان مصرف مي‌كنند.

لزوم استفاده از مكمل‌ها
مكمل‌هاي غذايي را زماني مي‌توان مصرف كرد كه از طريق غذا، مواد ضروري به بدن نرسيده و در نتيجه بدن با كمبود ويتامين روبه رو شده باشد.

عوارض استفاده بيش از اندازه از مكمل‌هاي غذايي
موادي كه بيشتر از نياز به بدن برسد، موجب مسمويت مي‌شود و بدن به استفاده از مقادير بالاي آن عادت مي‌كند.

ضرورت استفاده از مكمل‌هاي غذايي در دوران ميانسالي
لازم است افراد ميانسال در سنين 40 تا 55 سالگي از مكمل‌ كلسيم استفاده كنند تا از بروز پوكي استخوان در آنها پيشگيري شود.

نياز سالمندان به مكمل‌هاي غذايي
مصرف كلسيم يا مولتي ويتامين در سالمندان و افرادي كه توانايي جذب مواد غذايي در بدن خود را ندارند، بسيار مفيد است.

فارس

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر