دانشمندان معتقدند اسید فولیک ممکن است مانع زایمان پیش از موعد و نارسایی قلبی در جنین شود.
این در حالی است که اسید فولیک با میزان بالا در بدن افراد مسن، خطر ابتلا به بیماری های سرطانی را افزایش می دهد.
محققان با بررسی وضع 35 هزار خانم باردار که یک سال پیش از بارداری، اسید فولیک مصرف می کردند، متوجه شدند آنها 50 درصد، کمتر از بقیه خانم ها در معرض خطر زایمان زودرس قرار دارند.
حتی در صورت زایمان زودهنگام نیز، درصد زنده ماندن نوزادان آنها بیشتر است.
دانشمندان کانادایی هم از سال 1990 تا کنون با بررسی وضع سلامت قلب یک میلیون و 300 هزار نوزاد دریافتند که از سال 1998 که غذای ویژه حاوی اسید فولیک برای مادران باردار در کشور وارد بازار شده تعداد نوزادان با نارسایی قلبی هم کاهش یافته است.
اسید فولیک یا ویتامین B9 در سبزی های تازه و جگر وجود دارد.
این ویتامین برای درمان کم خونی مفید است و مانع اضافه وزن می شود.
زنان باید برای جلوگیری از بیماری های خطرناکی مانند رشد ناکافی مغز و نخاع پیش از بارداری، به میزان کافی از این ماده مصرف کنند.
سازمان های بهداشتی به مردم توصیه می کنند، روزانه 400 تا 800 گرم اسید فولیک مصرف کنند.
شبکه خبر
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر